21/07/2019 08:35

دکتر نیکخواه تأکید کرد

لزوم ایجاد رشته‌های تحصیلی کاربردی و مهارت محور در دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری بر لزوم ایجاد رشته‌های تحصیلی کاربردی و مهارت محور در دانشگاه آزاد اسلامی به منظور اشتغال جوانان تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شهرکرد، دکتر مظاهر نیکخواه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ‌استان چهارمحال و بختیاری با تأکید بر لزوم ایجاد رشته‌های تحصیلی کاربردی و مهارت محور که به اشتغال جوانان پس از فارغ التحصیلی کمک می‌کند، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با ظرفیت عظیمی که در سطح کشور دارد می‌تواند در این زمینه نقش آفرینی کند.

دکتر نیکخواه اظهار داشت: با توجه به اینکه واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری و آموزشکده‌های سما از امکانات، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های قابل ملاحظه‌ای برخوردار هستند، ایجاد رشته‌های کاربردی در آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای سمای استان می تواند برای اشتغال دانش آموختگان رشته‌های کاربردی و مهارت محور نقش اساسی داشته باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد افزود: برای اینکه بتوانیم به کشوری توسعه یافته تبدیل شویم، توجه به مهارت آموزی و مهارت افزایی جوانان و توسعه کمی و کیفی رشته‌های کاربردی و مهارت محور در دانشگاه‌ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

دکتر نیکخواه‌ با اشاره به اینکه دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری دانشگاهی مردمی، مهارت محور و کارآفرین است، افزود: رشته‌های مهندسی فناوری نقشه برداری، آسانسور و بالابرها، منابع آب‌های سطحی، آنالیز ورزشی، تولیدات گلخانه‌ای، گیاهان دارویی و معطر، نساجی چرم و رشته مربی هنر کودک، ارزیابی صنایع دستی و میراث فرهنگی، موسیقی – نوازندگی ساز کلاسیک و مدیریت گردشگری از جمله رشته های مهارت محور و کاربردی مورد تقاضای استان است که امیدواریم با راه اندازی این رشته‌ها از مهرماه سال جاری نقش اساسی در مهارت محوری و اشتغال جوانان داشته باشیم.

وی خاطر نشان کرد: ارتقای توانمندی دانشجویان، تربیت نیروی ماهر و مورد نیاز بازار، انطباق هر چه بیشتر برنامه های درسی به نیازهای جامعه، تقویت بنیه انسانی و مادی دانشگاه و ... از جمله اهداف برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در حوزه اشتغال زایی برای جوانان است.

دکتر نیکخواه در پایان تصریح کرد: امیدواریم با پیروی از منویات مقام معظم رهبری، رهنمودهای رئیس هیأت مؤسس و امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، برنامه‌ریزی مدون و ایجاد رشته‌های مهارت محور و کاربردی در دانشگاه‌ها در جهت ایجاد شغل، مهارت آموزی و افزایش کیفیت آموزشی گام‌های موثر و مفیدی برداریم.