پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی به حسن یزدانی در پی کسب مدال طلای المپیک

تصویر مطلب پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی به حسن یزدانی در پی کسب مدال طلای المپیک
  • شنبه 30 مرداد 1395
دکتر میرزاده در پیامی کسب مدال طلای المپیک ریو2016 را به حسن یزدانی و جامعه ورزشی کشور تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در متن این پیام آمده است:

جناب آقای حسن یزدانی

دانشجوی محترم سماء قائمشهر دانشگاه آزاد اسلامی

با سلام

کسب غرور آفرین مدال ارزشمند طلای رشته کشتی در المپیک ریو 2016 را به جنابعالی، خانواده محترمتان، خانواده بزرگ دانشگاه آزاداسلامی و جامعه ورزشی کشور تبریک می گویم. این افتخار آفرینی حاصل تلاشهای شبانه روزی شما و مربیان دلسوز است. همچنان این امید وجود دارد که سایر ورزشکاران نیز در مسابقات المپیک بتوانند پرچم مقدس کشورمان را به اهتزاز درآورند.

امیدوارم در سایه الطاف ایزد منان در سایر مراحل زندگی موفق و سربلند و سلامت باشید.

گفتنی است دانشگاه آزاد اسلامی به پاس قدردانی از زحمات دانشجویان ورزشکار دانشگاه آزاد اسلامی که در این مسابقات موفق به کسب مدال شوند، پاداش هایی مانند حذف کامل شهریه مقطع تحصیلی، ارائه تسهیلات برای ادامه تحصیل در مقطع بالاتر و ... را در نظر گرفته است.