بازدید دکتر میرزاده از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان

تصویر مطلب بازدید دکتر میرزاده از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان
  • شنبه 2 خرداد 1394
  • 1964
دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی که برای شرکت در مراسم افتتاحیه اجلاس انجمن موسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا (آسایهل) به اصفهان سفر کرده، عصر امروز از بخش های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان بازدید کرد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده صبح امروز و پیش از حضور در سالن برگزاری مراسم افتتاحیه آسایهل 2015، با حضور در مقبره شهدای واحد خوراسگان، به قهرمانان 8 سال دفاع مقدس ادای احترام کرد.

وی پس از پایان مراسم افتتاحیه و سخنرانی در این مراسم، از مراکز مختلف واحد خوراسگان دانشگاه آزاد اسلامی بازدید و دانشکده معماری و شهرسازی این واحد را افتتاح کرد.

بازدید از مرکز رشد و فناور واحد خوراسگان

دکتر میرزاده حین بازدید از بخش های مختلف مرکز رشد و فناور واحد خوراسگان شامل بخش گیاهان دارویی و طب سنتی، بخش کشاورزی و محیط زیست، بخش کامپیوتر و الکترونیک و بخش برق و مکاترونیک، با توضیحات دکتر کامران صفوی مدیر مرکز رشد، در جریان تازه ترین تحقیقات و دستاوردهای این مرکز قرار گرفت.

افتتاح دانشکده معماری و شهرسازی

دکتر میرزاده در ادامه، دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان را افتتاح کرد. این دانشکده با 4500 متر مساحت، در دو طبقه ساخته شده و شامل 32 کلاس است.

وی در حاشیه افتتاح این دانشکده، با ذکر خاطره ای از دوران بازسازی مناطق جنگ زده، گفت: رشته معماری باعث می شود ما ایرانی ها هویت ایرانی خود را حفظ کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه معماری ایرانی و اسلامی ما نیازمند حمایت بیشتری است، اظهار داشت: وظیفه ماست که از معماری ایرانی و اسلامی خود حمایت بیشتری کنیم و به همین دلیل در دانشکاه آزاد اسلامی شورایی را تشکیل داده ایم تحت عنوان شورای معماری ایرانی – اسلامی.

وی افزود: بنا داریم از این پس هر ساختمانی که در دانشکاه آزاد اسلامی ساخته می شود، براساس اصول ایرانی و اسلامی باشد.

بازدید از پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر میرزاده در ادامه از پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واقع در واحد خوراسگان بازدید کرد. این پژوهشگاه با برخورداری از تجهیزات به روز و پیشرفته، اهمیت بالایی در آزمایش موادغذایی در استان اصفهان دارد.

این پژوهشگاه وابسته به سازمان استاندارد ایران است و گزارش های مستند این پژوهشگاه در مورد آزمایش های سموم مربوط به موادغذایی، به کمیسیون بهداشت موادغذایی استان ارسال و سپس برای استاندارد به سازمان استاندارد ایران فرستاده می شود.

دیدار با نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی

دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درجلسه ای با حضور دکتر علی عسگری معاون امورمجلس و دکتر شایانفر، با دکتر عباس مقتدایی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، دیدار و گفتگو کرد.