با حضور دکتر سروری مجد

تصویر مطلب نشست هم افزایی مدیران دفاتر تقریب مذاهب اسلامی استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • سه شنبه 5 اسفند 1399
دومین نشست هم افزایی مدیران دفاتر تقریب مذاهب اسلامی استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر سروری مجد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دومین نشست هم افزایی مدیران دفاتر تقریب مذاهب اسلامی استان ها با حضور دکتر علی سروری مجد مشاور ریاست و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان های دانشگاه آزاد اسلامی امروز در سازمان مرکزی برگزار شد.

دکتر سروری مجد با بیان اینکه نشست هم افزایی مدیران دفاتر تقریب مذاهب اسلامی استان ها با هدف تبادل تجربیات و ارائه گزارش عملکرد سالانه مدیران دفاتر برگزار شده، گفت: در یک سال و نیم گذشته 10 دفتر تقریب مذاهب اسلامی در سراسر کشور در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده است.

وی با اشاره به شکل گیری شورای راهبری تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در دوره مدیریت جدید اظهار داشت: این شورا در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، تبلیغی و ... در سطح دانشگاه آزاد اسلامی سیاست گذاری می کند و سیاست اساسی و راهبردی آن ادامه مسیر حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری است. امیدواریم به همت مدیران دفاتر تقریب مذاهب اسلامی بتوانیم از حداکثر ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه استفاده کنیم.

رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان های دانشگاه آزاد اسلامی به برگزاری مراسم تکریم و تقدیر از پیشگامان و طلایه داران تقریب مذاهب اسلامی اشاره و تصریح کرد: این مراسم با حضور دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، مسئولان منطقه ای، فرماندار و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس به میزبانی مرکز اوز برگزار و از پیشگامان تقریب مذاهب اسلامی در سراسر کشور تقدیر شد.

دکتر سروری مجد در ادامه خاطرنشان کرد: گروه تخصصی تقریب مذاهب اسلامی در حوزه معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی بیش از یک سال است که فعال شده و برنامه ریزی ها و نشست های علمی را ساماندهی می کند.

دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه حل مسأله و اجتماعی است

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه حل مسأله و اجتماعی است، گفت: این دانشگاه خود را فارغ از مسائل اجتماعی نمی بیند. دانشگاه آزاد اسلامی در حوادثی چون سیل، زلزله و شیوع بیماری کرونا سریعاً وارد میدان شده و اقدامات بسیار تأثیرگذاری انجام داده است.

رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان های دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال شناسایی نیازهای منطقه، ایجاد شغل و درآمد است. همچنین برای آموزش مهارت به دانشجویان در کنار آموزش های تئوری و درسی برنامه های ویژه دارد.

حجت الاسلام سیدحامد علم الهدی مدیرگروه تخصصی تقریب مذاهب اسلامی نیز در این جلسه گفت: به همت و پشتیبانی دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در 2 سال اخیر دفاتر تقریب مذاهب اسلامی به سرعت در برخی از استان های دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته است.

وی پیشنهاد برگزاری نشست هم افزایی مدیران دفاتر تقریب مذاهب اسلامی استان ها به صورت هر 6 ماه یکبار را مطرح کرد و افزود: مسئولان دفاتر تقریب مذاهب اسلامی استان ها باید با خارج از واحدهای دانشگاهی نیز در ارتباط و تعامل سازنده باشند.

مولوی محمد اسحاق مدنی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور اهل سنت همچنین در این نشست گفت: وحدت عامل پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود. دشمنان ایران برای ایجاد تفرقه و اختلاف تلاش زیادی می کنند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تقریب مذاهب و وحدت خوب عمل کرده است. امیدواریم فعالیت هایمان در این زمینه به نفع مردم و انقلاب باشد.