بازدید رایزن فرهنگی سفارت عراق از دانشگاه آزاد اسلامی شیراز

تصویر مطلب بازدید رایزن فرهنگی سفارت عراق از دانشگاه آزاد اسلامی شیراز
  • سه شنبه 5 اسفند 1399
رایزن فرهنگی سفارت عراق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شیراز، دکتر امجد حمید المظفر رایزن فرهنگی سفارت عراق از بخشهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی شیراز بازدید کرد.

دکتر محمد کاظم کاوه پیشقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و واحد شیراز در این بازدید گفت: اشتراکات فرهنگی مذهبی دو ملت اصیل و کهن ایران و عراق، عامل وحدت و انسجام دو کشور است.

وی با اشاره به تعاملات سیاسی اجتماعی، از داوطلبان تحصیلات داتشگاهی عراق جهت حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز دعوت کرد.

دکتر امجد حمید المظفر نیز علاقه مندی خود را جهت معرفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز به منظور جذب دانشجویان عراقی عنوان کرد.

وی خواستار ارتباط و تعامل سازنده دو کشور ایران و عراق در جذب دانشجو شد و گفت: دانشگاه های معتبر عراق آماده انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی پژوهشی با دانشگاه آزاد اسلامی شیراز هستند.

در پایان این جلسه حبیب اگهی مدیر روابط بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز گزارشی از عملکرد این حوزه و وضعیت دانشجویان اتباع خارجی ارائه کرد.