تصویر مطلب جلسه کمیسیون تخصصی نشریات علمی معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • چهارشنبه 1 بهمن 1399
یازدهمین جلسه کمیسیون تخصصی نشریات علمی معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، یازدهمین جلسه کمیسیون تخصصی نشریات علمی معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر محسن شریفی مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مدیران کل امور پژوهشی و پروژه‌های تحصیلات تکمیلی معاونت‌های موضوعی و دیگر اعضای کمیسیون برگزار شد.

دکتر شریفی در این جلسه با قدردانی از تمامی دست اندرکاران حوزه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی و افتخارآفرینی‌های این حوزه،‌ از حمایت وزارت عتف برای نشریات دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

در این جلسه درخصوص تعیین تکلیف نشریات غیرفعال، فرایندهای مربوط به راه اندازی نشریات جدید و همچنین تغییر در ارکان، ‌عنوان، دوره انتشار و زبان نشریات ‌طرح و تصمیم گیری شد.

همچنین در ادامه این جلسه به موارد متعددی از جمله توسعه هدفمند و ارتقای کمی نشریات مبتنی بر نیاز کشور، ارتقای کیفی نشریات علمی، نمایه شدن نشریات در پایگاه‌های بین المللی، اخذDOR و DOI‌ برای هریک از مقالات علمی، رعایت مقرات اخلاق در نشریات و بحث اشتراک مقالات علمی و Open Access‌بودن مقالات اشاره شد.

معاونان پژوهش و فناوری واحدهای دانشگاهی، مدیران مسئول و سردبیران نشریات در ارتباط مجازی با این جلسه سؤالات و مشکلات خود را در ارتباط با آئین نامه نشریات علمی وزارت عتف مطرح کردند.