تصویر مطلب حضور سرزده دکتر طهرانچی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج/ شرکت در جلسه هیات رئیسه و بازدید از سرای نوآوری
  • چهارشنبه 24 دی 1399
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به صورت سرزده در واحد کرج حضور یافت و ضمن شرکت در جلسه هیات رئیسه این دانشگاه، از سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز به صورت سرزده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج حضور یافت.

دکتر مجید مشکینی مشاور و نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیأت‌های امنای استانی، دکتر محمد علی اکبری مشاور ریاست دانشگاه و رئیس دبیرخانه پایش آزاد، مهندس مسعود همتی رئیس مرکز فناوری اطلاعات و شبکه علمی دانشگاه، دکتر عزیز نجف‌پور آقابیگلو سرپرست واحد الکترونیکی و دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، دکتر طهرانچی را همراهی کردند.

جلسه هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج که 6 ساعت به طول انجامید، به ریاست دکتر طهرانچی و با حضور معاونان و رؤسای دانشکده های این واحد برگزار شد.

در این جلسه درخصوص مواردی چون برگزاری کلاسهای مجازی، سراهای نوآوری، سامانه های آموزشیار، پژوهشیار، دانشجویار، مسائل مالی دانشگاه، موضوعات فناوری و ... بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

دکتر طهرانچی همچنین عصر امروز از بخشهای مختلف سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز بازدید و با مسئولان و مدیران گفت وگو کرد.