با صدور پیامی

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی درگذشت آیت‌­الله مصباح­‌یزدی را تسلیت گفت

تصویر مطلب سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی درگذشت آیت‌­الله مصباح­‌یزدی را تسلیت گفت
  • شنبه 13 دی 1399
دکتر حیدری طی پیامی درگذشت حضرت آیت‌­الله مصباح‌­یزدی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر احمد حیدری معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی و سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی درگذشت حضرت آیت‌الله حاج شیخ محمدتقی مصباح یزدی را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

«إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ»

إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَةِ »

رحلت عالم مجاهد و فقیه انقلابی، یار امام و رهبری، حضرت آیت‌الله حاج شیخ محمدتقی مصباح یزدی رحمة الله علیه موجب تأثر گردید.

در سالگرد شهادت حاج قاسم، علمدار دیگری از علمداران رهبر انقلاب رفت.

ارتحال علامه بصیر، عمار شجاع انقلاب، فقیه متخلق و انقلابی و مجاهد و شاگرد پرور، و استاد کادرساز، یار کم نظیر و مخلص امام و رهبری، حضرت آیت الله علامه محمدتقی مصباح یزدی (رض) در سالگرد مالک اشتر رهبری سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی جانگداز بوده، داغ عاشقان رهبری معظم انقلاب را دوچندان کرد. تربیت شاگردان فراوان و تاسیس مرکزعلمی وپژوهشی امام خمینی (ره) و آثار قلمی متعدد و بیان مناظره های مستدل ومحکم ازخصوصیات ویژه وی بود.

دانشگاه آزاد اسلامی، فقدان عالم روشن ضمیر، حضرت آیت الله محمدتقی مصباح یزدی قُدِّسَ سِرُّهُ الشّریف را به محضر مبارک بقیّة الله الأَعظم عجّل الله تعالی فرجَهُ الشّریف، مقام معظّم رهبری مُدَّ ظلُّه العالی، حوزه های علمیّه، خانواده معزَّز ایشان و عموم مؤمنین تسلیت گفته، برای آن عزیز علوّ درجات و حَشْر با صِدّیقین و شهدا را از درگاه احدیّت جلَّ و عَلا مسئلت می‌­نماید.

احمد حیدری

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی و سخنگوی دانشگاه