به ریاست دکتر رنجبر صورت گرفت

جلسه شورای گسترش و سیاست‌گذاری دانشجویان بین‌المللی دانشگاه آزاد

تصویر مطلب جلسه شورای گسترش و سیاست‌گذاری دانشجویان بین‌المللی دانشگاه آزاد
  • یکشنبه 11 خرداد 1399
جلسه شورای گسترش و سیاست‌گذاری دانشجویان بین‌المللی دانشگاه آزاد اسلامی به منظور ارائه تمهیدات ویژه برای فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پنجمین جلسه شورای گسترش و سیاست‌گذاری دانشجویان بین‌‌المللی دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این جلسه مواردی از جمله شیوه ها و تمهیدات ویژه برای فعالیت‌های بین المللی، نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان بین‌المللی، نحوه برگزاری امتحانات دانشجویان ایرانی که هم اکنون در خارج از کشور هستند، لزوم ایجاد اندیشکده مرکز مطالعات روابط بین‌الملل، گزارشی از فعالیت‌های بین‌المللی در دست اقدام، امکان ثبت اطلاعات دانشجویان و اساتید بین المللی در سامانه های آموزشی دانشگاه و ... بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

در این جلسه دکتر جواد علمایی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی، مهندس علیرضا شیخ عطار مشاور امور بین‌الملل رئیس دانشگاه، دکتر عنایت اله ملکی تبار رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات، دکتر سیدحسین طباطبایی سرپرست مرکز امور حقوقی و صیانت از دارایی ها، دکتر بهروز طهماسب کاظمی مشاور برنامه ریزی راهبردی ریاست و رئیس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی، دکتر رضا نصیری مدیرکل فرهنگی و دانشجویی و سایر اعضا حضور داشتند.