تصویر مطلب حجت‌الاسلام والمسلمین شریفانی درگذشت عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد را تسلیت گفت
  • جمعه 2 خرداد 1399
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی درگذشت عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی درگذشت عضو هیأت علمی دانشگاه ازاد اسلامی یزد را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

انالله واناالیه راجعون

درگذشت نا بهنگام مرحوم مغفور جناب حجت الاسلام والمسلمین سید احمد طباطبایی، عضو محترم هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد را به مدیریت محترم دانشگاه و دوستان و همکاران آن عزیز و به ویژه خانواده داغدار مرحوم، تسلیت عرض می نمایم. بدون شک شتافتن به لقا الهی در واپسین روزهای آخر ضیافت الهی، نشان از لیاقت و اجابت دعوات لیله القدر آن مرحوم می‌باشد.

صبر و اجر برای بازماندگان و علو درجات آن عزیز را از خداوند منان خواستارم.

محمد شریفانی

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی