تصویر مطلب کسب عنوان برتر روابط‌عمومی دستگاه‌های اجرایی استان توسط دانشگاه آزاد اسلامی زنجان
  • چهارشنبه 31 اردیبهشت 1399
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان، عنوان برتر روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان زنجان را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد زنجان، همایش گرامیداشت روز ارتباطات و روابط عمومی با حضور آیت‌الله خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، دکتر حقیقی استاندار زنجان، دکتر مرادی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان و جمعی از روسای دستگاه های اجرایی استان زنجان و مدیران روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان زنجان برگزار شد.

در این همایش که روسای دستگاه های اجرایی استان زنجان از طریق ویدئو کنفرانس شرکت داشتند، روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان به عنوان برترین روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان زنجان انتخاب شد.

استاندار زنجان در این همایش بر اهمیت اطلاع رسانی و جایگاه روابط عمومی در تنظیم روابط درون و برون سازمانی تاکید کرد و با اهدای لوح، از مدیران روابط عمومی برتر دستگاه های اجرایی استان زنجان تجلیل کرد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان به دلیل «فعالیت موثر در حوزه روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی»، «ارتباط مستمر و موثر با رسانه‌ها»، «پاسخگویی و اقناع عمومی» و «حضور فعال و مسئولانه در شبکه های اجتماعی» عنوان برترین روابط عمومی سال 1398 استان را کسب کرد.