اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در مقابله با ویروس کرونا

تصویر مطلب اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در مقابله با ویروس کرونا
  • سه شنبه 27 اسفند 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام اقدامات این دانشگاه در جهت مقابله با ویروس کرونا را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد ایلام، دکتر محمد میرزایی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: با شیوع کرونا در استان ایلام، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام نیز در قالب تیم انجمن میکروبیولوژی با همکاری بسیج اساتید واحد ایلام به گندزدایی بیمارستان مصطفی خمینی شهر ایلام که محل درمان بیماران کرونایی است، اقدام کرد.

دکتر میرزایی حیدری اظهار داشت: توزیع 1000 عدد پوستر بین اصناف شهر ایلام، توزیع 1000 عدد تراکت آموزشی، گندزدایی محوطه های بیماستان ها و دانشگاه و معابرعمومی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایلام گوشه ای دیگر از تلاش دانشجویان این واحد دانشگاهی است.

وی تصریح کرد: در صورت نیاز تمام امکانات سخت افزاری و نرم افزاری این دانشگاه از جمله سالن های ورزشی، آزمایشگاه های پیشرفته و ... در اختیار مدیریت استان جهت مقابله با این ویروس قرار می گیرد.

وی تصریح کرد: با توجه به کمبود مواد ضد عفونی کننده و نگرانی مردم ایلام ، این واحد دانشگاهی در صورت صدور مجوزهای لازم توانایی تولید مواد ضد عفونی کننده و توزیع بین مردم را دارد.