دکتر نقش خبر داد

کسب رتبه سوم دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد در انتشار مقالات بین‌المللی

تصویر مطلب کسب رتبه سوم دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد در انتشار مقالات بین‌المللی
  • چهارشنبه 21 اسفند 1398
دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد رتبه سوم در انتشار مقالات بین المللی در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کشور را به خود اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد نجف آباد، دکتر امیررضا نقش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد گفت: بر اساس اعلام پایگاه رتبه بندی دانشگاه های ایران (Uniref) به عنوان نخستین پایگاه مستقل و خصوصی در زمینه رتبه بندی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و همچنین پایگاه اینترنتی سیویلیکا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در سال 98، در بین دانشگاه های آزاد سراسر کشور رتبه سوم را در انتشار مقالات بین المللی به خود اختصاص داد.

دکتر نقش افزود: این پایگاه بر اساس داده های مستند و شفاف در زمینه مقالات کنفرانسها و ژورنال های داخل کشور و همچنین مقالات بین المللی ISI پژوهشگران ایرانی، به رتبه بندی و معرفی دانشگاه های برتر کشور می پردازد.

دکتر نقش خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در رتبه بندی های بین المللی همیشه پیشتاز بوده و در پایگاه های بین المللی ISI و Scopus نیز در انتشار مقالات بین المللی در بین دانشگاه های آزاد اسلامی استان اصفهان رتبه اول را به خود اختصاص داده است.