برگزاری بیش از ۲۳۰۰ کلاس غیرحضوری آنلاین در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

تصویر مطلب برگزاری بیش از ۲۳۰۰ کلاس غیرحضوری آنلاین در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
  • دوشنبه 19 اسفند 1398
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از برگزاری ۲۳۰۰ کلاس به‌ صورت غیر حضوری  در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مهدی یعقوبی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با اشاره به تعطیل‌شدن دانشگاه‌ها به‌دلیل شیوع ویروس کرونا، گفت: با توجه به زیرساخت‌ها، ظرفیت و توانمندی نیروهای متخصص موجود اقدام به برنامه‌ریزی، طراحی و پیاده‌سازی اطلاعات برای استفاده از ظرفیت آموزش غیر حضوری آنلاین کردیم.

وی افزود: در این راستا با بهره‌برداری از توان سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دانشگاه و با تلاش کارشناسان اداره کل فناوری اطلاعات، سامانه‌ای برای دریافت اعلام آمادگی اساتید جهت کلاس غیر حضوری طراحی و از طریق پرتال اساتید فعال شد.

دکتر یعقوبی با بیان اینکه جلسه آموزش و تبادل نظر با مدیران گروه و جمعی از اساتید برگزار شد، تصریح کرد: تا کنون برای ۴۲۸ استاد بیش از ۲۳۰۰ کد (کلاس)، کلاس غیر حضوری ایجاد شده و به صورت پیامکی به اساتید و دانشجویان اطلاع‌رسانی شده که تا پایان وقت چهارشنبه ۱۴ اسفند ماه 550 جلسه کلاس مجازی تشکیل شده است.

وی ادامه داد: یک گروه و یک کانال در فضای مجازی برای پاسخ‌گویی و راهنمایی و دریافت بازخورد اساتید در مورد برگزاری کلاس‌های آنلاین به صورت مشترک توسط اداره کل آموزش و اداره کل فناوری اطلاعات راه‌اندازی شده که بیش از ۶۰۰ نفر از اساتید در این محیط حضور دارند.

دکتر یعقوبی با تأکید بر اینکه بیش از ۸۰ درصد اساتید بدون مشکل موفق به برگزاری کلاس‌های غیر حضوری خود شده‌اند؛ افزود: براساس مصوبه جلسه ستاد کلاس‌های غیرحضوری استان و موافقت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی، تقویت پهنای باند اینترنت دانشگاه و افزایش آن به ۳.۵ برابر میزان فعلی به صورت فوری در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ترافیک مصرفی اینترنت جهت شرکت در یک ساعت و نیم کلاس آنلاین حدود 50 مگابایت است، تأکید کرد: از لحاظ ریالی شرکت در کلاس‌های آنلاین از لحاظ هزینه و زمان برای اساتید و دانشجویان بسیار به صرفه است.