مهندس حیدری با صدور بیانیه‌ای مطرح کرد

تصویر مطلب دعوت از دانشگاهیان کشور برای حضور آگاهانه و هوشمندانه در انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • چهارشنبه 30 بهمن 1398
معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی و سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی از دانشگاهیان سراسر کشور دعوت کرد در انتخابات مجلس شورای اسلامی حضوری آگاهانه و هوشمندانه داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس احمد حیدری معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی و سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بیانیه‌ای، از دانشجویان و دانشگاهیان سراسر کشور دعوت ‌کرد در انتخابات مجلس شورای اسلامی، حضوری آگاهانه و هوشمندانه داشته باشند.

در متن بیانیه آمده است:

«مجلس شوراى اسلامى، یک مرکز اساسى و تعیین‌کننده براى انقلاب است. همه‌ى سر رشته‌هاى امور، به مجلس شوراى اسلامى بر مى‌گردد. مجلس، مظهر حضور و اراده‌ى مردم در صحنه‌هاى گوناگون سیاسى و اقتصادى است.» مقام معظم رهبری، 22آذرماه 1368

استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی شعار بنیادین انقلاب اسلامی بود که تبلور آن در آغازین روزهای پیروزی انقلاب، همه‌­پرسی و انتخابات بعنوان نماد جمهوریت نظام اسلامی، مشارکت آگاهانه ملت شریف ایران اسلامی را به رخ جهانیان کشید و در دوران دفاع مقدس و با مقاومت بی­نظیر و حماسه­‌ساز و ایثار و فداکاری نمونه‌­ای راستین از ملت مقاوم، مبارز و نستوه به جهانیان عرضه داشت.

اینک در طلیعه اولین سال گام دوم انقلاب اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان بزرگ­ترین شبکه اجتماعی کشور و بزرگ­ترین دانشگاه حضوری جهان از مردم شریف ایران اسلامی دعوت می­نماید برای انتخاب نماینده اصلح، مؤمن، انقلابی، مبارز، متخصص و در تراز انقلاب اسلامی بار دیگر حماسه بیافریند و به دنیا نشان دهد همه هیمنه و ابهت و قدرت پوشالی استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار چگونه توسط ملت شریف و جوانان انقلابی شکسته شد و خون سیدالشهدای مقاومت و حماسه حضور میلیونی و بی­نظیر تاریخی در تجلیل از سردار دل­ها توانست بذر شکفته در نهال مقاومت را آبیاری کند. مشارکت گسترده و حداکثری مردم در انتخابات علاوه بر آنکه ضامن بقاء و تضمین­‌کننده جمهوریت نظام می‌باشد؛ مشت محکمی نیز بر این تبلیغات گسترده از سوی دشمنان و دلسردکننده آن‌ها نسبت به سیاست‌های خود در رابطه با نظام جمهوری اسلامی و مردم عزیز ایران می‌باشد.

بی­‌شک دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی اعم از دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی همگام با ملت همیشه در صحنه با حضور در پای صندوق‌های رأی، با حضور آگاهانه و هوشمندانه­‌شان نمایش اقتدار، وحدت و همبستگی ملی خود را بعنوان «میزان رأی ملت» و مهم­ترین مؤلفه­ قدرت نظام اسلامی در پاسخ به ندای مقام معظم رهبری به تصویر خواهند کشید، همان گونه که حماسه حضور میلیونی در تشییع شهید سلیمانی و شهدای مقاومت و در چهل و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی پیام روشن و واضح انقلابی مردم سلحشور ایران اسلامی به جهانیان و استمرار خط مقاومت بود.

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی این افتخار را دارد که ملت فرهیخته و غیور ایران اسلامی به‌‌ویژه دانشجویان و دانشگاهیان دعوت ‌نماید تا با حضور آگاهانه و هوشمندانه خود در پای صندوق‌های رأی، ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل(ره) و بیعت با رهبر معظم انقلاب، با مشارکت حداکثری در تعیین سرنوشت خود و انتخاب نمایندگان کارآمد و اصلح برای تشکیل مجلس انقلابی، همچون گذشته برگ زرین دیگری در تاریخ انقلاب اسلامی به یادگار بگذارند.

احمد حیدری

معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی و سخنگوی دانشگاه»