تصویر مطلب برگزاری نشست هم اندیشی نقش انقلاب در تمدن سازی نوین اسلامی در دانشگاه آزاد مرودشت
  • دوشنبه 21 بهمن 1398
نشست هم اندیشی اساتید و نخبگان با موضوع "نقش انقلاب در تمدن سازی نوین اسلامی" همزمان با دهه فجر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مرودشت، نشست هم اندیشی اساتید و نخبگان با موضوع "نقش انقلاب در تمدن سازی نوین اسلامی" همزمان با دهه فجر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت با حضور دکتر سید ابراهیم حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در ابتدای این نشست ضمن تبریک ایام الله دهه فجر به مشکلات پیش روی تمدن نوین اسلامی اشاره کرد و گفت: حضرت امام (ره) بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، دستور انقلاب فرهنگی را صادر کردند و این نشان از اهمیت این موضوع از نظر امام بود.

وی افزود: شاید یکی از اهداف انقلاب فرهنگی، ایجاد انقلاب در نظام تعلیم و تربیت این مرز و بوم بود که متاسفانه به نتیجه نرسید. ما امروز دارای یک ساختار آموزشی فرهنگی ناقص هستیم و این نشان می‌دهد که هدف انقلاب فرهنگی که رسیدن به تمدن اسلامی و مدیریت دولت اسلامی بود، هنوز محقق نشده و دانشگاهیان باید در این راه تلاش کنند.

در ادامه آیت الله حاج سید محمود موسوی نژاد رئیس حوزه علمیه امام جعفرصادق(ع) مرودشت در سخنانی گفت: انقلاب اسلامی ایران تنها انقلابی است که توانست در دنیا باعث عوض شدن افکار و روش ها شود و همه نگاه های دنیا را به خود معطوف کند و اگر می‌خواهیم پایه گذار تمدن اسلامی در دنیا باشیم باید انقلاب اسلامی را تقویت کنیم.

انتهای پیام /