رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام:

دانشجویان و استادان در خط مقدم جنگ نرم و جبهه فرهنگی انقلاب قرار دارند

تصویر مطلب دانشجویان و استادان در خط مقدم جنگ نرم و جبهه فرهنگی انقلاب قرار دارند
  • دوشنبه 21 بهمن 1398
دکتر میرزایی حیدری تاکید کرد: دانشجویان و اساتید افسران و فرماندهان تاثیرگذار جبهه فرهنگی انقلاب و جنگ نرم هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد ایلام، دکتر محمد میرزایی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و واحد ایلام در جمع اساتید و دانشجویان در «اولین اردوی آموزش تشکیلاتی حیات طیبه دانشجویی و شهید شهریاری ویژه اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام» گفت: دانشجویان و اساتید باید چراغ راه و راهنمای مطمئن برای تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در دهه مبارکه فجر باشند.

وی ضمن دعوت همگان به ویژه جامعه دانشگاهی به شرکت در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن ، گفت: حضور حماسی و همیشگی مردم در یوم الله 22 بهمن نقطه امید برای تداوم انقلاب اسلامی و خنثی کننده تمام توطئه های استکبار و صهیونیسم است.

دکتر میرزایی حیدری با اشاره به انتخابات پیش رو ، گفت: در مقطع کنونی و شرایط منطقه ای و بین المللی، دانشجویان و اساتید باید با هوشیاری کامل در تبیین شاخص های کاندیدای اصلح و انقلابی کوشا باشند.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین مهاجر مهدوی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام نیز گفت: یکی از بزرگترین موانع ظهور امام زمان (عج) تمدن غرب، آموزه ها و سبک زندگی آن است که می طلبد در گام دوم انقلاب و دهه مبارکه فجر تشکل های دانشجویی با تمام توان به دنبال تمدن سازی باشند.

وی گفت: دانشجویان و اساتید باید به دنبال کار تشکیلاتی، هم افزایی و وحدت رویه با محوریت تقوی و اصول اخلاقی در قالب حرکت انقلابی و تمدن ساز مهدوی باشند.

این اردوی سه روزه به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام برگزار شد.

انتهای پیام /