دکتر کامرانی خبر داد

راه‌اندازی پردیس لیردَف در شرق استان هرمزگان و پذیرش دانشجو از ترم جدید

تصویر مطلب راه‌اندازی پردیس لیردَف در شرق استان هرمزگان و پذیرش دانشجو از ترم جدید
  • یکشنبه 6 بهمن 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان گفت: پردیس لیردَف در شرق هرمزگان راه اندازی و از ترم جدید دانشجو پذیرش می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بندرعباس، دکتر احسان کامرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در نشست با معتمدین، مسئولان و خیران از راه اندازی پردیس لیردف در شرق هرمزگان از توابع شهرستان بندر جاسک خبر داد و گفت: این پردیس از ترم جدید در سه رشته کاردانی دانشجو می پذیرد و زیر نظر دانشگاه آزاد اسلامی جاسک فعالیت خواهد کرد.

وی با اشاره به سیاست های جدید دانشگاه آزاد اسلامی برای ارائه خدمات علمی و پژوهشی به مناطق محروم کشور برای ایجاد عدالت آموزشی، گفت: این دانشگاه مراکز و پردیس های خود را در مناطق محروم با رویکرد خدمت به مردم و جوانان این مرز و بوم، توسعه می دهد.

دکتر کامرانی همچنین از پذیرش دانشجو در سه رشته کارانی در پردیس لیردَف خبر داد و گفت: با ایجاد همدلی و وحدت با فراهم سازی امکانات و زیر ساخت های لازم در کنار نیاز منطقه این رشته ها افزایش و مجموعه آموزشی این دانشگاه نیز توسعه خواهد یافت.

بخش لیردف با جمعیتی بالغ بر 30 هزار نفر در شمالی ترین نقطه بندر جاسک و هم مرز با استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.