دکتر رحیمی مطرح کرد

ایجاد راهکارهای کسب درآمد خارج از شهریه در دانشگاه آزاد اسلامی بروجن

تصویر مطلب ایجاد راهکارهای کسب درآمد خارج از شهریه در دانشگاه آزاد اسلامی بروجن
  • یکشنبه 29 دی 1398
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: به دنبال ایجاد راه کارهای کسب درآمدهای خارج از شهریه و بهره وری در واحد دانشگاهی بروجن هستیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شهرکرد، دکتر ابراهیم رحیمی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در دیدار با مسعود ملکی فرماندار شهرستان بروجن گفت: باتوجه به وجود آزمایشگاه ها و ساختمان های استاندارد و پژوهشکده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن، با بالابردن کیفیت به دنبال ایجاد راه کارهای کسب درآمدهای خارج از شهریه و بهره وری در این واحد دانشگاهی هستیم.

دکتر رحیمی اظهار داشت: با تغییر رویکردها و سیاست ها در مجموعه کلان دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال اخیر، مسائل فرهنگی، آموزشی و پژوهشی رشد قابل ملاحظه ای در واحدهای دانشگاهی سراسر کشور داشته است.

وی افزود: در مسائل فرهنگی، عفاف و حجاب، در مسائل آموزشی ایجاد رشته های مهارت محور و در امور پژوهشی مسأله محور بودن مورد تأکید قرار گرفته است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد پیشنهاد راه اندازی مدارس سما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن را مطرح کرد و گفت: باوجود ساختمان 5 طبقه نوساز، استاندارد و بلااستفاده در واحد بروجن، ظرفیت تجهیز و تبدیل شدن این مجموعه به مدارس سما از سوی دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری امکان پذیر است.

وی گفت: ان شاءالله با همکاری فرمانداری شهرستان بروجن و مساعدت ویژه آموزش و پرورش استان، از مهرماه سال 1399 شاهد راه اندازی این مجموعه فرهنگی، آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن باشیم.

مسعود ملکی فرماندار شهرستان بروجن هم در این دیدار گفت: شهرستان بروجن دارای مؤسسات آموزشی در سطح آموزش عالی است که بزرگترین آنها دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی افزود: این شهرستان همچنین در حوزه های صنعت و کشاورزی ظرفیت های بالایی دارد که انتظار می رود با ایجاد رشته های جدید و کاربردی، مقدمات رشد و توسعه این واحد دانشگاهی در شهرستان بروجن فراهم شود.

ملکی اظهار داشت: 40 درصد صنعت استان چهارمحال و بختیاری در شهرستان بروجن است که حدود 2000 نیروی انسانی در 5 شهرک، ناحیه، شرکت های صنعتی و فولاد مشغول کار هستند.

فرماندار شهرستان بروجن تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی می تواند با ایجاد رشته های جدید و پرمتقاضی منطقه، در مقاطع تحصیلات تکمیلی و جذب حداکثری دانشجو، رشد و توسعه پیدا کند.