کسب عنوان نویسنده پایان‌نامه برتر توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه

تصویر مطلب کسب عنوان نویسنده پایان‌نامه برتر توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه
  • یکشنبه 29 دی 1398
پایان نامه دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه به عنوان پایان نامه برتر ملی سازه و فولاد سال 98 کشور انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پایان نامه دکتر مهدی کهریزی دانش آموخته رشته دکتری سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با عنوان « مدل سازی و بررسی رفتار دیوارهای میان قاب بنایی با جزئیات مختلف اتصال به قاب های فولادی» به عنوان پایان نامه برتر ملی سازه و فولاد سال 98 کشور انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.

دکتر مهرزاد تحملی استاد راهنمای این پایان نامه گفت: امروزه در دتایل مورد استفاده مهندسان ساختمان، از بتن کشی دیوارها یا از آرماتورهای انتظار برای اتصال دیوار به ستون فولادی استفاده می کنند که متاسفانه مشکلات زیادی در پی دارد که بخصوص در زلزله سرپل ذهاب و مسکن مهر این منطقه با جدا شدن دیواره از قاب شاهد آن بودیم؛ نوآوری این پایان نامه ارائه یک دتایل جدید برای اتصال میان قاب به سازه فلزی توسط " میراگر" یا “ADAS” است.

وی ادامه داد: تمامی کارهای آزمایشگاهی و تحقیقاتی این پایان نامه در آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه انجام شد که این آزمایشگاه از شمال تا غرب کشور آزمایشگاهی بی نظیر است و فقط یک نمونه از آن در تهران وجود دارد.