بازدید اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از دانشگاه آزاد اسلامی قشم

تصویر مطلب بازدید اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از دانشگاه آزاد اسلامی قشم
  • شنبه 28 دی 1398
اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد قشم، اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از امکانات و آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و آموزش پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم بازدید کردند.

سید حمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم گفت: این واحد دانشگاهی دارای امکاناتی فراتر از حد تصور در حوزه آزمایشگاه‌های تحقیقاتی در منطقه است و باید سایر ارگانها و مراکز آموزشی از آن بهره مند شوند.

دکتر سراج الدین محبی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم نیز با ارائه آماری از رشته ها و همچنین دستاوردهای اخیر این واحد در حوزه های پزشکی، آموزشی و فرهنگی گفت: طی سالهای اخیر و در راستای سیاست های کلان دانشگاه‌ آزاد اسلامی اقدامات بسیار مناسبی در رابطه با گسترش فضای پژوهشی و تحقیقاتی در واحد قشم صورت گرفته که مهمترین آنها راه‌اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌ها بوده است.