تصویر مطلب اعزام دانشجویان رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی ایرانشهر به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • پنج شنبه 26 دی 1398
دانشجویان رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر به مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر احمد ابراهیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر گفت: گروهی متشکل از اساتید گروه پرستاری و ۱۳ تن از دانشجویان پرستاری، یک نفر پزشک و دو نفر ماما از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر به مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان اعزام شدند.

وی اظهار داشت: این گروه پزشکی خدمات پزشکی، آموزشی و بهداشتی رایگان به سیل زدگان ارائه می کنند.

دکتر ابراهیمی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه اوضاع مناطق سیل زده بهبود پیدا کرده، اما هنور بخشی از سیل زدگان در چادر هستند و نیاز به حضور گروه‌های متعدد جهادی وجود دارد.

انتهای پیام