تصویر مطلب آغاز دومین دوره طرح دانش افزایی شهید شهریاری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان قزوین
  • چهارشنبه 25 دی 1398
دومین دوره طرح شهید شهریاری به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد قزوین، دومین دوره طرح شهید شهریاری با هدف دانش افزایی استادان هیأت علمی دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان قزوین به میزبانی این واحد دانشگاهی آغاز به کار کرد.

در این طرح استادان عضو هیأت علمی در سطح دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان قزوین در دوره‌های مختلف و برنامه‌های متنوع علمی، فرهنگی و ورزشی شرکت خواهند کرد.

افزایش دانش و معرفت استادان، به روز رسانی اطلاعات و آشنایی با مباحث روز جامعه از جمله اهداف برگزاری دوره طرح شهید شهریاری عنوان شده است.

مهارت‌های ارزیابی آموزشی، مدیریت تشکیلاتی، جریان شناسی فکری، مهارت تشکیلاتی، اندیشه سیاسی و سواد رسانه ای از مباحثی است که در این دوره پیرامون آن بحث و تبادل نظر خواهد شد. همچنین اکران فیلم و برگزاری مسابقات متنوع ورزشی از دیگر بخش‌ها خواهد بود.

دومین دوره طرح شهید شهریاری به منظور حضور فعال‌تر استادان در جریانات اجتماعی و فرهنگی و ایجاد شبکه‌های همگرایی بین استادان هیات علمی در سطح دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان قزوین در حال برگزاری است.