تصویر مطلب ارسال کمک‌های غیرنقدی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان وبلوچستان به مناطق سیل‌زده
  • شنبه 28 دی 1398
کمکهای ‌دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به سیل‌زدگان بلوچستان ارسال شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر احمد ابراهیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر گفت: در پی وقوع سیل در بخش بلوچستان استان سیستان و بلوچستان، کمک‌های غیرنقدی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به این منطقه ارسال شد.

وی اظهار داشت: این کمک‌ها شامل اقلام مورد نیاز هموطنان سیل‌زده از قبیل کنسرو، تن‌ ماهی، آب معدنی، پوشاک و... است و امیدوارم این کمک‌ها در راستای کاهش آلام هموطنان عزیز سیل‌زده مؤثر باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایرانشهر افزود: این دانشگاه آمادگی دارد تا با اعزام نیروی انسانی به سیل‌زدگان کمک و امدادرسانی کند.