با حضور دکتر طهرانچی

همایش طرح تحول در علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

تصویر مطلب همایش طرح تحول در علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • دوشنبه 9 دی 1398
نخستین همایش تخصصی طرح تحول در علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر طهرانچی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین همایش تخصصی طرح تحول در علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه، دکتر جواد علمایی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد و برخی معاونان و مسئولان سازمان مرکزی، در هتل فرهیختگان برگزار شد.

در این همایش، دکتر طهرانچی به ارائه مطالبی درخصوص لزوم تحول در علوم، مهندسی و کشاورزی پرداخت و همچنین دکتر رنجبر و دکتر علمایی نیز در این حوزه سخنرانی کردند.

تشکیل پنل تخصصی توسط اعضای شورای تحول، جلسه پرسش و پاسخ پیرامون مطالب ارائه شده و برگزاری نشست تخصصی معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی و مدیران کل معاونت با معاونان آموزشی و پژوهشی استان ها، از برنامه های بعدازظهر این همایش یکروزه است.