رقابت‌های کشتی آزاد جام باشگاه‌های جهان

تیم دانشگاه  آزاد اسلامی با اترک خراسان شمالی، آذربایجان و قرقیزستان همگروه شد

تصویر مطلب تیم دانشگاه  آزاد اسلامی با اترک خراسان شمالی، آذربایجان و قرقیزستان همگروه شد
  • پنج شنبه 28 آذر 1398
تیم دانشگاه  آزاد اسلامی در رقابت‌های کشتی آزاد جام باشگاه‌های جهان با اترک خراسان شمالی، آذربایجان و قرقیزستان همگروه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بجنورد، مراسم قرعه‌کشی ششمین دوره رقابت‌های کشتی آزاد جام باشگاه‌های جهان برگزار شد.

ششمین دوره رقابت‌های کشتی آزاد جام باشگاه‌های جهان از امروز به مدت دو روز در شهر بجنورد استان خراسان‌شمالی در محل دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

باتوجه به حضور مربیان و سرپرستان هشت تیم داخلی و خارجی در مراسم قرعه‌کشی مسابقات کشتی آزاد جام باشگاه‌های جهان مقرر شد تیم بازار بزرگ ایران‌مال سرگروه A و با توجه به نایب‌قهرمانی تیم اترک خراسان‌شمالی این تیم نیز سرگروه B قرار گیرد.

نتایج قرعه‌کشی و گروه‌بندی این مسابقات به شرح زیر است:

گروه A: بازار بزرگ ایران‌مال، گرجستان، هند، چین

گروه B: دانشگاه آزاد اسلامی، اترک خراسان‌شمالی، آذربایجان، قرقیزستان