حضور تیم دانشگاه آزاد اسلامی در ششمین دوره مسابقات کشتی آزاد باشگاه‌های جهان

تصویر مطلب حضور تیم دانشگاه آزاد اسلامی در ششمین دوره مسابقات کشتی آزاد باشگاه‌های جهان
  • چهارشنبه 27 آذر 1398
مدیر فنی دانشگاه آزاد اسلامی از حضور تیم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات کشتی آزاد باشگاه‌های جهان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بجنورد، علیرضا رضایی مدیر فنی تیم کشتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ششمین دوره مسابقات کشتی آزاد باشگاه‌های جهان روزهای 28 و 29 آذرماه در استان خراسان شمالی شهر بجنورد برگزار می‌شود که تیم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این دوره از مسابقات حضور خواهند داشت.

مدیر فنی تیم کشتی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: در این دوره از مسابقات تیم‌هایی از کشورهای هندوستان، ارمنستان، چین ، آذربایجان و قرقیزستان نیز حضور دارند.

رضایی با اشاره به ترکیب تیم‌های داخلی افزود: تیم دانشگاه آزاد اسلامی، اترک خراسان شمالی و بازار بزرگ ایران تیم‌های حاضر در ششمین دوره مسابقات کشتی آزاد باشگاه‌های جهان هستند.

رضایی با اشاره به ترکیب تیم کشتی آزاد دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: پوریا ترکمان در وزن 57 کیلوگرم، محمد رمضان پور وزن 61 کیلوگرم، امیرمحمد یزدانی وزن65 کیلوگرم، محمدرضا سرگو وزن 70 کیلوگرم، رضا افضلی وزن 74 کیلوگرم، حمیدرضا زرین پیکر وزن 79 کیلوگرم، مرصاد مرغزاری 86 کیلوگرم، حسین شهبازی و حسین جلایی نژاد وزن 92 کیلوگرم، مجتبی گلیج وزن 97 کیلوگرم و امین طاهری در وزن 125 کیلوگرم دانشجویان حاضر در مسابقات کشتی آزاد باشگاه‌های جهان هستند.

وی افزود: هادی حبیبی به‌عنوان سرمربی و اکبر بهتری، مصطفی علیزاده، شهرام امید، هاشم حبیبی به‌عنوان مربی تیم کشتی آزاد دانشگاه آزاد اسلامی را در این رقابت‌ها همراهی می‌کنند.