دو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد پژوهشگر برتر شناخته شدند

تصویر مطلب دو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد پژوهشگر برتر شناخته شدند
  • سه شنبه 26 آذر 1398
دو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی به عنوان پژوهشگر برتر معرفی و تقدیر شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مشهد، مراسم اختتامیه بیستمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی با حضور معاون استاندار خراسان رضوی، دکتر مسعود طاهری لاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد، رؤسای دانشگاهها و مدیران کل استان برگزار شد و از برترین های بخش های مختلف تقدیر بعمل آمد.

در این مراسم از دکتر تکتم حنایی در حوزه هنر و معماری و دکتر حمیدرضا گشایشی در حوزه فنی مهندسی که هر دو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد هستند، در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی به عنوان پژوهشگر برتر معرفی و تقدیر شدند.

همچنین از دانش آموز اسماء خانی از دانش آموزان مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در این نمایشگاه به عنوان دانش آموز برگزیده معرفی و تقدیر بعمل آمد.

گفتنی است دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مشهد با حضور پررنگ در بیستمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی توانست غرفه برتر این نمایشگاه را به خود اختصاص دهد.