تصویر مطلب معرفی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد به عنوان برترین‌های حوزه پژوهش استان خراسان شمالی
  • یکشنبه 24 آذر 1398
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد از برتری دو دانشجوی این واحد دانشگاهی در مراسم اختتامیه هفته پژوهش و فناوری استان خراسان شمالی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بجنورد، دکتر محمد نصیری معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد گفت: با ارزیابی‌های به‌عمل‌آمده برای معرفی پژوهشگران برتر حوزه دانشجویی در میان دانشجویان دانشگاه‌های استان خراسان شمالی در هفته پژوهش، دو دانشجوی این واحد دانشگاهی به‌ عنوان پژوهشگران برتر استان معرفی شدند.

دکتر نصیری خاطرنشان کرد: آرش زینل زاده دانشجوی دوره دکتری تخصصی برق- قدرت و محمد صیدیوسفی دانشجوی دوره دکتری تخصصی رشته فیزیولوژی عصبی ـ عضلانی ورزشی این واحد دانشگاهی به‌ عنوان پژوهشگران برتر استان خراسان شمالی در حوزه دانشجویی معرفی و تجلیل شدند.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد با اشاره به سوابق پژوهشی دانشجویان برتر پژوهشی افزود: از سوابق پژوهشی آرش زینل زاده می‌توان به شرکت در 17 کنفرانس بین‌المللی و ملی، ارائه 2 مقاله JCR و 3 مقاله علمی پژوهشی با نمایه معتبر خارجی اشاره کرد.

دکتر نصیری افزود: ارائه 2 مقاله JCR، حضور در 3 کنفرانس بین‌المللی و ملی، ارائه 3 مقاله علمی پژوهشی با نمایه معتبر خارجی و یک مقاله علمی- پژوهشی وزارتین، اجرای طرح پژوهشی با عنوان «بررسی آدنوزین و دویدن استقامتی بر غلظت بافتی و بیان ژن عامل تغذیه کننده مغز VEGF در برابر تخریب بافت مغز ناشی از ایسکمی ریپرفیوژن مغزی در رت های نر ویستار»، ترجمه کتاب «فیزیولوژی کودکان» از جمله سوابق پژوهشی صید یوسفی دانشجوی دوره دکتری تخصصی رشته فیزیولوژی عصبی ـ عضلانی ورزشی واحد بجنورد است.

مراسم تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری استان خراسان شمالی با حضور رؤسا و مسئولان استانی و دانشگاهی در سالن جلسات دانشگاه پیام نور برگزار شد.