دکتر پیربلوطی خبر داد

جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس

تصویر مطلب جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس
  • شنبه 23 آذر 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس گفت: دهه فجر امسال شرکت‌های دانش بنیان و کارآفرین با امکان اشتغال دانشجویان فارغ‌التحصیل در این واحد دانشگاهی مستقر می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شهرقدس، دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در سخنرانی پیش از خطبه های عبادی و سیاسی نماز جمعه اظهار داشت: دانشگاه آزاد شهرقدس به برکت انقلاب اسلامی در سال۸۲ در شهرقدس راه‌اندازی شد و در حال حاضر با پذیرش هزاران دانشجو در حال فعالیت است.

وی افزود: یکی از ابعاد دانشگاه علمی است، اما بُعد فرهنگی دانشگاه آزاد پررنگ‌تر است و از افراد مختلف جامعه دست یاری می طلبیم تا به ما کمک کنند که مشکلات فرهنگی را رفع کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس گفت: دانشگاه شهرقدس میزبان دو شهید گمنام است که ما امنیت و آرامش جامعه را مدیون خون شهدا هستیم.

وی با تأکید بر نقش دانشگاه در تمدن سازی و انتشار تمدن اسلامی، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس یکی از دانشگاه های جامع کشور است که توانسته در حال حاضر مجوز جذب دانشجوی خارجی را کسب کند.

شرکت‌های دانش بنیان در دانشگاه مستقر می‌شوند

وی با اشاره به برنامه اشتغالزایی دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس گفت: دهه فجر سال جاری شرکت های دانش بنیان و کارآفرین در ساختمان دانشگاه آزاد شهرقدس شروع به کار می کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس گفت: هدف از راه اندازی شرکت های دانش بنیان و ایجاد مدرسه اشتغال و توسعه مرکز آموزش های کوتاه مدت تخصصی و کاربردی این است که دانشجویان در دوره دانشجویی به مهارتهای بالا و تخصص های لازم دست پیدا کنند و به عنوان نیروی کار آماده و مجرب جذب بازار کار شوند.

دکتر قاسمی پیربلوطی اظهار داشت: لذا وجه تمایز دانشگاه آزاد اسلامی شهر قدس با سایر دانشگاه های دیگر این است که در این مجموعه آموزش های مهارتی با مقوله مرکز رشد فناوری ونوآوری، مراکز شتاب دهی دانشکده نوآوری و فناوری، مرکز آموزش های کوتاه مدت تخصصی و کاربردی، مدرسه اشتغال و مرکز تحقیقات گیاهان دارویی به منظور مهارت افزایی دانشجویان وایجاد فضای اشتغال راه اندازی شده است تا با ایجاد شرکت های دانش بنیان دانشجویان فارغ‌التحصیل دانشگاه نیز شاغل می شوند.