سمپوزیوم تخصصی «تولید محصولات غذایی سالم» در دانشگاه آزاد اسلامی رشت برگزار شد

تصویر مطلب سمپوزیوم تخصصی «تولید محصولات غذایی سالم» در دانشگاه آزاد اسلامی رشت برگزار شد
  • شنبه 23 آذر 1398
نخستین سمپوزیوم تخصصی «تولید محصولات غذایی سالم» با هدف تبیین اصول محصولات ارگانیک و نهضت اسلوفود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رشت، دکتر ابراهیم چیرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در نخستین سمپوزیوم تخصصی «تولید محصولات غذایی سالم» با بیان اینکه برنامه‌های توسعه‌محور ابعاد مختلف زندگی بشر را پوشش می‌دهد، گفت: طبیعی است که هر سازمانی از جمله دانشگاه‌ها بر اساس منابع و قابلیت‌های خود برای اجرای طرح‌های توسعه‌محور در جامعه تصمیم‌گیری می‌کنند.

دکتر چیرانی با اشاره به لزوم ایجاد رابطه علم و اقتصاد، تصریح کرد: امروز دانشگاهیان با ایجاد رابطه علم و اقتصاد و ارائه روش‌های علمی و با هدف کاهش مشکلات، رفع نیازها و شناسایی بازارها می‌توانند گام مثبتی در جهت اقتصاد دانش‌بنیان بردارند.

وی با بیان اینکه نوآوری و فناوری در اقتصاد دانش‌بنیان دارای جایگاه مهمی است، افزود: امروزه اقتصاد دانش‌بنیان با شتاب در حال پیشروی است و با توجه به اینکه نوآوری و فناوری در این اقتصاد دارای جایگاه مهمی است، باید در این عرصه بیشتر تلاش کرد.

میکله فونت فرانچسکو عضو هیأت علمی دانشگاه پولنزو ایتالیا نیز در این مراسم اظهار داشت: شهر رشت همواره دارای تنوع غذایی مختلف و محصولات خلاقانه‌ای است و این شهر از سوی سازمان یونسکو به عنوان شهر نوآور در تهیه غذای سالم شناخته شده است.

وی توجه اساسی به گونه‌های بومی و تولیدات سنتی کشورهای دنیا را مورد اشاره قرار داد و افزود: اکثر این محصولات کشاورزی و تولیدات سنتی متناسب با محیط زیست هستند که یکی از فواید آن کاهش استفاده از سموم دفع آفات و کودهای شیمیایی است و در نهایت موجب تهیه غذای سالم می‌شود.

انتهای پیام