دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان قهرمان مسابقات والیبال شد

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان قهرمان مسابقات والیبال شد
  • شنبه 23 آذر 1398
در مسابقات والیبال دسته 2 دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، تیم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان قهرمان شد، نائب قهرمانی به زنجان رسید و خراسان شمالی هم مقام سوم را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شیراز، در روز پایانی مسابقات والیبال دسته 2 دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی واحد شیراز برگزار شد، تیم کرمان با غلبه بر تیم زنجان قهرمان شد و زنجان به نائب قهرمانی رسید. تیم خراسان شمالی هم با پیروزی بر لرستان مقام سوم را کسب کرد و کاپ اخلاق به فارس رسید.

دکتر کمال جوانمرد مدیرکل ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی حضور گسترده و استقبال دانشجویان از ورزش و مسابقات ورزشی نسبت به گذشته را نشان از برنامه ریزی منسجم‌تر و اصولی در این حوزه دانست و ترغیب بیشتر دانشجویان به امر ورزش را به عنوان یکی از اصلی ترین شاخص های سلامت جامعه مهم شمرد.

وی ارتقای سطح سلامت‌ جسمی، روانی‌ و دوری از رخوت و سستی را از طریق فعالیت های ورزشی، توسعه و گسترش فرهنگ ورزش در بین جامعه دانشگاهی را از مهمترین اهداف و راهبردهای برنامه های برگزار شده در حوزه تربیت بدنی دانشگاه دانست.

دکتر جوانمرد تصریح کرد: نقش ورزش برای بهبود سبک زندگی دانشجویی به ویژه دانشجویان ساکن در خوابگاه حائز اهمیت است و این امر دانشجویان را به حضور بیشتر و پررنگ‌تر در فعالیت های ورزشی ترغیب می‌کند.