اعلام نتایج دوره های بدون آزمون کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد

تصویر مطلب اعلام نتایج دوره های بدون آزمون کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد
  • پنج شنبه 21 شهریور 1398
نتایج دوره های کاردانی پیوسته، ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال اول  99-98  دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج دوره های کاردانی پیوسته، ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی نیمسال اول 99-98 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

نتایج دوره های کاردانی پیوسته، ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه www.azmoon.net قرار گرفت.

پذیرفته شدگان این دوره می توانندجهت اطلاع از زمان و نحوه مراجعه به واحدهای دانشگاهی محل پذیرش به اطلاعیه ای که روز شنبه مورخ 98/6/23 که در سامانه این مرکز به آدرس sanjesh.iau.ir قرار خواهد گرفت مراجعه کنند.