نتایج کارشناسی ارشد ویژه استعدادهای درخشان دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

تصویر مطلب نتایج کارشناسی ارشد ویژه استعدادهای درخشان دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
  • چهارشنبه 20 شهریور 1398
نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد 98 ویژه استعدادهای درخشان و فارغ التحصیلان رتبه اول مقطع کارشناسی شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد 98 (ویژه استعدادهای درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی و فارغ التحصیلان رتبه اول مقطع کارشناسی شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد 98 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

داوطلبان می توانند با مراجعه سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.net از نتایج آزمون خود اطلاع یابند.

پذیرفته شدگان می توانند با مراجعه به سامانه sanjesh.iau.ir و دریافت راهنمای ثبت نام از مدارک لازم جهت ثبت نام آگاهی یابند.