با حکمی از سوی دکتر طهرانچی صورت گرفت

انتصاب سرپرست موقت دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد

تصویر مطلب انتصاب سرپرست موقت دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد
  • یکشنبه 17 شهریور 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر طاهری لاری را به سمت سرپرست موقت دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی دکتر مسعود طاهری لاری را به سمت سرپرست موقت دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد منصوب کرد.

در متن حکم دکتر طهرانچی آمده است:

«برادر گرامی جناب آقای دکتر مسعود طاهری لاری

با اهدای سلام و تحیات

نظر به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست موقت دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد» منصوب می‌شوید.

امید است با توکل به خداوند متعال و با صداقت کاری و قانونمندی در انجام امور محوله، با هماهنگی معین اینجانب در استان، موفق باشید.

محمدمهدی طهرانچی»

دکتر مسعود طاهری لاری با مدرک دکتری مدیریت دولتی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد است که سوابقی ازجمله رئیس شورای اداری و مالی، معاون اداری و مالی، رئیس مجتمع علوم انسانی، رئیس دانشکده حسابداری و مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مشاور منابع انسانی شهرداری مشهد و... را در کارنامه دارد.