دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد میزبان دومین همایش سراسری تشکل‌های استادان

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد میزبان دومین همایش سراسری تشکل‌های استادان
  • شنبه 16 شهریور 1398
دومین همایش سراسری تشکل های استادان(طرح شهید شهریاری) به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بروجرد، دکتر داریوش جاوید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد گفت: دومین همایش سراسری تشکل های استادان(طرح شهید شهریاری) از 22 تا 26 شهریور ماه جاری به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با حضور 450 نفر از استادان تشکلهای سیاسی- اسلامی واحدهای دانشگاهی سراسر کشور، به مدت 5 روز برگزار خواهد شد.

وی با تشریح برنامه های این همایش گفت: کارگاه های دانش‌افزایی و سخنرانی توسط چهره های مطرح لشکری و کشوری از جمله برنامه های این همایش است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد تحول و تعالی علوم انسانی، بررسی وضعیت اقتصادی کشور، مبارزه با فساد، بررسی تحولات منطقه ای، استاد طراز انقلاب اسلامی، بررسی عملکرد مجلس شورای اسلامی و آرایش احزاب در آستانه انتخابات را از محورهای این همایش عنوان کرد.