تصویر مطلب آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران برگزار شد
  • شنبه 16 شهریور 1398
دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران میزبان شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی، پیش کارورزی و علوم پایه دندانپزشکی بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سیدحمید سیدجمال الدینی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از برگزاری آزمون جامع علوم پایه پزشکی، پیش کارورزی و علوم پایه دندانپزشکی خبر داد.

وی با بیان اینکه در این دوره از آزمون شرکت کنندگانی از واحدهای دانشگاهی شاهرود، تنکابن، قم، قشم ،ساری، کیش و تهران حضور داشتند، اظهار داشت: از تعداد 666 نفر شرکت کننده رشته های پزشکی و دندانپزشکی، 259 نفر علوم پایه رشته پزشکی، 308نفر پیش کارورزی و 66 نفر نیز علوم پایه دندانپزشکی به رقابت پرداختند.

دکتر جمال الدینی، دکتر کلاهدوزی و مهندس طلایی پور، نمایندگان مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر شبنم موثقی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر امیرعباس لشگری مدیرکل آموزش، دکتر فرهادی مدیرتوسعه آموزش و نمایندگان واحدها در محل برگزاری آزمون حضور داشتند.