پذیرش بدون آزمون دانشجو در 82 رشته تحصیلی دانشگاه آزاد  اسلامی تبریز

تصویر مطلب پذیرش بدون آزمون دانشجو در 82 رشته تحصیلی دانشگاه آزاد  اسلامی تبریز
  • چهارشنبه 13 شهریور 1398
دبیر ستاد اجرایی هدایت تحصیلی و جذب دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی تبریز از پذیرش بدون آزمون دانشجو در 82 رشته در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته برای سال تحصیلی 99-98  خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تبریز، مهندس سعید نامور دبیر ستاد اجرایی هدایت تحصیلی و جذب دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجو در این واحد دانشگاهی گفت: ثبت‌نام از متقاضیان تحصیل در رشته‌های بدون آزمون مقاطع کار‌شناسی پیوسته و ناپیوسته واحد تبریز همزمان با سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده و داوطلبان علاقه‌مند به تحصیل در واحد تبریز می‌توانند در 82 رشته تحصیلی در مقاطع کار‌شناسی پیوسته و ناپیوسته برای ثبت‌نام اقدام کنند.

ویخاطرنشان کرد: با توجه به محدود بودن مهلت ثبت‌نام، متقاضیان با مراجعه به سامانه اطلاع‌رسانی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی azmoon.iau.ac.ir نسبت به دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام اقدام و پس از مطالعه و کسب اطلاعات لازم در مورد رشته مورد علاقه خود در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در یک رشته‌محل اقدام کنند.

وی تأکید کرد: داوطلبان باید قبل از ثبت‌نام در رشته یا واحد دانشگاهی مورد علاقه خود دقت لازم را داشته باشند، زیرا امکان ویرایش اطلاعات پس از ثبت‌نام قطعی وجود ندارد. اما در صورت تمایل می‌توانند با تهیه مجدد کارت اعتباری نسبت به ثبت‌نام در رشته و انتخاب محل جدید اقدام کنند.

نامور اضافه کرد: همچنین امکان ثبت نام همزمان در گروه آموزشی مختلف (علوم تجربی، ریاضی و انسانی و ...) برای متقاضیان ادامه تحصیل در رشته‌های بدون آزمون فراهم شده است.

وی گفت: داشتن دیپلم کامل نظام قدیم و یا مدرک پیش دانشگاهی نظام جدید متوسطه برای ثبت نام در مقطع کارشناسی پیوسته و یا داشتن مدرک کاردانی برای ثبت نام داوطلبان در دوره پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ناپیوسته الزامی است.

دبیر ستاد اجرایی هدایت تحصیلی و جدب دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی تبریز تصریح کرد: پذیرش دانشجو بدون آزمون و براساس سوابق تحصیلی، مبتنی بر محاسبه معدل کتبی دیپلم صورت می‌گیرد و این دانشجویان هیچ تفاوتی به لحاظ شهریه و یا امور آموزشی و مدرک دانش آموختگی با پذیرش با آزمون ندارند.

وی اظهار داشت: اکنون بیش از ۹۰ درصد از رشته‌های کار‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بدون آزمون است و تنها در معدودی از رشته ها پذیرش با آزمون صورت می‌پذیرد.

نامور تأکید کرد: متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه به آدرس www.iaut.ac.ir و دریافت مشاوره تحصیلی رایگان به مراکز مشاوره دانشگاه مراجعه کنند. همچنین می توانند با شماره تلفن همراه 09906107453 و یا شماره تلفن ثابت 33300043 تماس حاصل نموده و سوالات خود را مطرح کنند.