برگزاری دوره ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان

تصویر مطلب برگزاری دوره ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان
  • دوشنبه 11 شهریور 1398
نهمین دوره ضیافت اندیشه اساتید واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اصفهان در واحد اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اصفهان، حجت الاسلام عباسعلی حیدری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در مراسم افتتاحیه دوره ضیافت اندیشه اساتید با تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان عالم حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) بر لزوم گفتمان‌سازی و تلاش همه جانبه برای تدوین راهبردها و راهکارهای اسلام ذیل بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام حیدری گفت: رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در این بیانیه با مرور تجربه ۴۰ ساله انقلاب تأکید کردند که انقلاب وارد دومین مرحله خودسازی و جامعه پردازی و تمدن‌سازی شده، لذا گام دوم انقلاب اسلامی باید در چارچوب نظریه نظام انقلابی و با تلاش و مجاهدت جوانانه ایران اسلامی و با هدف ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی(ارواحنا فداه)، برداشته شود.

وی اظهار داشت: دانشگاهیان در عملیاتی کردن بیانیه گام دوم انقلاب، نقش اساسی و محوری دارند.