گرامیداشت روز پزشک در بیمارستان بوعلی دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب گرامیداشت روز پزشک در بیمارستان بوعلی دانشگاه آزاد اسلامی
  • یکشنبه 3 شهریور 1398
همزمان با فرا رسیدن روز پزشک مراسم گرامیداشت مقام پزشک در بیمارستان بوعلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم گرامیداشت مقام پزشک با حضور دکتر منوچهر امیرفیروزکوهی رئیس بیمارستان بوعلی، مسئولان و پزشکان این بیمارستان برگزار شد.

دکتر امیرفیروزکوهی گفت: پزشکان دلسوز این مرکز درمانی با تعصب ملی، میهنی و مذهبی و همچنین حسن خلق، نوع دوستی و به پشتوانه دانش روز خود جهت رسیدن به چشم انداز بیمارستان دست از هیچ تلاشی بر نمی دارند.

رئیس بیمارستان بوعلی اظهار داشت: اتاق عمل هر مرکز درمانی، قلب تپنده آن مرکز است و برای رسیدن به چشم انداز بیمارستان باید به آن توجه ویژه ای شود که در آینده ای نزدیک با همت پزشکان به این هدف دست خواهیم یافت.

وی تصریح کرد: جهت رفاه حال بیماران امکان زایمان رایگان نیز در بیمارستان بوعلی فراهم شد.

دکتر فیروزکوهی در پایان گفت: امیدوارم پزشکان این مرکز با دو بال اندیشه و ایمان و با تکیه بر علم خود سرآمد نیکان روزگار باشند.