برگزاری همایش «استاد علی‌محمد اصفهانی» با همکاری دانشگاه استاد فرشچیان

تصویر مطلب برگزاری همایش «استاد علی‌محمد اصفهانی» با همکاری دانشگاه استاد فرشچیان
  • یکشنبه 3 شهریور 1398
همایش استاد علی‌محمد اصفهانی (کاشی‌ساز و نقاش روی کاشی دوره قاجار) با همکاری دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، همایش استاد علی‌محمد اصفهانی (کاشی‌ساز و نقاش روی کاشی دوره قاجار) با همکاری دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان در دی ماه سال جاری برگزار می شود.

زندگی و آثار استاد علی‌محمد اصفهانی، معرفی همکاران و شاگردان، بررسی رساله علمی علی‌محمد اصفهانی، تکنیک ها و فنون و روش‌های تولید کاشی، شیوه‌های شخصی و سبک و ابداعات علی‌محمد اصفهانی در حوزه کاشی‌کاری، مضامین و موضوعات آثار، جایگاه و تأثیر علی‌محمد اصفهانی در کاشی‌کاری دوره قاجار، مطالعه آثار با رویکرد نشانه‌شناسی، روایت‌شناسی، اسطوره‌شناسی و... و بررسی آثار علی‌محمد اصفهانی در موزه‌های داخل و خارج از کشور، ازجمله محورهای همایش «استاد علی‌محمد اصفهانی» است.

علاقمندان به ارائه مقاله به این همایش، تا 15 مهرماه فرصت دارند چکیده مقالات خود را به معاونت علمی و پژوهشی فرهنگستان هنر ارائه کنند.