با صدور پیامی

تصویر مطلب دکتر طهرانچی قهرمانی تیم تکواندوی دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات جام جهانی 2019 چین را تبریک گفت
  • شنبه 2 شهریور 1398

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی قهرمانی غرورآفرین تیم تکواندوی دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات جام جهانی 2019 چین را تبریک گفت.

در متن پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

بسمه تعالی

قهرمانی غرورآفرین تیم تکواندوی مردان دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات جام جهانی 2019 چین را به بازیکنان، مربیان و دست اندرکاران این تیم تبریک و شادباش می‏‌گویم.

باعث مسرت است که دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر موفقیت در عرصه‏‌های علمی و پژوهشی در ورزش دانشجویی، ملی و قهرمانی حضوری اثرگذار دارد و امیدوارم ورزشکاران دانشگاه آزاد اسلامی در مجامع بین المللی نیز همچون گذشته حضوری موفق و مستمر داشته باشند.

از خداوند منان، سلامتی و موفقیت مستمر ورزشکاران و تیم های ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی را در عرصه های داخلی و بین المللی خواستارم.

محمد مهدی طهرانچی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی