با صدور پیامی

تصویر مطلب دکتر ولایتی قهرمانی تیم تکواندو دانشگاه آزاد اسلامی در جام جهانی تکواندو را تبریک گفت
  • شنبه 2 شهریور 1398
رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی قهرمانی تیم تکواندو دانشگاه آزاد اسلامی در جام جهانی تکواندو ۲۰۱۹ را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، قهرمانی تیم تکواندو دانشگاه آزاد اسلامی در جام جهانی تکواندو ۲۰۱۹ چین را تبریک گفت.

متن پیام رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

عنوان قهرمانی مسابقات جام جهانی ۲۰۱۹ در ووشی چین توسط ورزشکاران غیور تیم تکواندوی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران و کسب افتخاری دیگر، خبر مسرت بخش برای همه مردم ایران و به ویژه خانواده بزرگ این دانشگاه است که افتخارانگیز و غرورآفرین بود.

دستیابی به عنوان قهرمانی را به همه مردم شریف ایران و به ویژه ورزشکاران و قهرمانان، مربیان و اعضای کادر فنی تبریک می گویم و برای آنان سربلندی و موفقیت مسئلت می نمایم.

علی اکبر ولایتی