تیم تکواندو دانشگاه آزاد اسلامی قهرمان جام جهانی 2019 چین شد

تصویر مطلب تیم تکواندو دانشگاه آزاد اسلامی قهرمان جام جهانی 2019 چین شد
  • شنبه 2 شهریور 1398
قهرمانی جام جهانی 2019 چین به تیم تکواندو دانشگاه آزاد اسلامی رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مسابقات جام جهانی تکواندو 2019 از اول شهریورماه با حضور 97 تکواندوکار از 10 کشور در چین آغاز شد.

هوگوپوشان توانمند دانشگاه آزاد اسلامی موفق شدند با غلبه بر تمامی حریفان خود مقتدرانه بر سکوی نخست مسابقات جام جهانی 2019 بایستند و کاپ قهرمانی را بالای سر ببرند.

تیم دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان نماینده ایران در این میدان حضور پیدا کرد که با از پیش‌رو برداشتن رقبا، عنوان قهرمانی را به نام خود ثبت کرد.

هوگوپوشان ایرانی در اولین گام توانستند قزاقستان را با نتیجه 48 بر33 شکست دهند، در ادامه به مصاف نماینده میزبان رفتند و با نتیجه 66 بر 53 به برتری رسیدند؛ در فینال نیز موفق شدند کره‌جنوبی رقیب دیرینه خود را 71 بر 66 از پیش‌رو برداشته و کاپ قهرمانی را بالای سر ببرند.

کره جنوبی عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد و تیم های روسیه و چین (یک) مشترکا عنوان سومی را کسب کردند.
حسین لطفی، امیرمحمد بخشی، سینا بهرامی، عرفان ناظمی و سعید رجبی در ترکیب این تیم قرار دارند. هدایت این نفرات برعهده سیدنعمت خلیفه به عنوان سرمربی و رضا ایمان‌زاده و علی رضایی به عنوان مربی است.

گفتنی است این رقابت‌ها 8G است و به تیم‌های اول تا سوم به ترتیب 80، 48 و 28/80 امتیاز تعلق می‌گیرد.