رونمایی از محصولات و فرآورده‌های پسته دانشگاه آزاد اسلامی دامغان

تصویر مطلب رونمایی از محصولات و فرآورده‌های پسته دانشگاه آزاد اسلامی دامغان
  • شنبه 2 شهریور 1398
  • 204
در آیین افتتاح ششمین جشنواره ملی پسته از محصولات و فرآورده‌های مبتنی بر پسته مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد دامغان، آیین افتتاح ششمین جشنواره ملی پسته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد.

دکتر قنبر لایی رئیس مرکز تحقیقات پسته دانشگاه آزاد اسلامی دامغان در حاشیه رونمایی از فرآورده‌های مبتنی بر پسته این واحد دانشگاهی گفت: ارزش افزوده پسته شاید در مسائل اقتصادی کاربرد اصولی‌تری داشته باشد، ولی این امر فقط یک رویکرد اقتصادی صرف نیست، بلکه مرکز تحقیقات پسته دانشگاه آزاد اسلامی دامغان در پی هدف مهمتری است. باید از خواص دارویی پسته، ارزش افزوده دارویی تأمین کرد که البته این تفکر می‌تواند زمینه‌های مالی را نیز تضمین کند.

وی به بخشی از تولیدات و ثبت تعدادی از اختراعات در این زمینه اشاره کرد و افزود: گونه‌های دارویی با فرآوری مدرن در قالب لوسیون، قرص، کپسول، شربت و تولید مکمل‌های دارویی به منظور پرهیز از عوارض داروهای شیمیایی، بخش مهمی از تولیدات این مرکز تحقیقاتی است.

انتهای پیام/