پذیرش دانشجو در رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی قم برای مهر 98

تصویر مطلب پذیرش دانشجو در رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی قم برای مهر 98
  • یکشنبه 3 شهریور 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم از قطعی شدن پذیرش دانشجو در رشته پزشکی برای مهرماه 98 در این واحد دانشگاهی خبر داد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد قم، دکتر سیف‌الله فضل‌الهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم گفت: با پیگیری های متعدد از طریق سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پذیرش دانشجو در رشته پزشکی برای تحصیل در نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 در دانشگاه آزاد اسلامی قم قطعی است.

دکتر فضل‌الهی افزود: در صورت طولانی شدن فرآیند انجام امور اداری و اقدامات قانونی جهت ثبت در سامانه مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان وقت قانونی انتخاب رشته (پنجم شهریورماه) مقرر شده پذیرش دانشجو در قالب تکمیل ظرفیت در شهریورماه صورت پذیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم به داوطلبان تحصیل در این رشته توصیه کرد انتخاب رشته را به روزهای پایانی موکول کنند تا در صورت اعلام مرکز آزمون، رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی قم را انتخاب کنند.

ولی افزود: البته کسانی که تا آن روز انتخاب رشته خود را انجام داده باشند، می توانند پس از اعلام مرکز آزمون، نسبت به ویرایش انتخاب رشته خود اقدام کنند.