برگزاری هفدهمین دوره آزمون صلاحیت بالینی دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب برگزاری هفدهمین دوره آزمون صلاحیت بالینی دانشگاه آزاد اسلامی
  • شنبه 26 مرداد 1398
هفدهمین دوره آزمون صلاحیت بالینی همزمان با دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در 9 واحد دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از روابط عمومی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، هفدهمین دوره آزمون صلاحیت بالینی همزمان با دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، در 9 واحد دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

این آزمون در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و واحدهای دانشگاهی نجف‌آباد، قم، ساری، شاهرود، مشهد، تبریز، کازرون و یزد برگزار شد و در مجموع 266 دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی در این آزمون شرکت کردند.

بر اساس سیاست های معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تمام دانشکده های پزشکی این دانشگاه در سراسر کشور باید آزمون صلاحیت بالینی را در واحد دانشگاهی خود برگزار کنند؛ در سال جاری تاکنون واحد قم و کازرون به جمع برگزار کنندگان این آزمون پیوسته و انتظار می رود تا پایان سال تمامی دانشکده های پزشکی این آزمون را در واحد دانشگاهی خود برگزار کنند.