پذیرش مقاله عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در مجله بین المللی الزویر

تصویر مطلب پذیرش مقاله عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در مجله بین المللی الزویر
  • چهارشنبه 5 تیر 1398
مقاله عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر در مجله بین المللی الزویر مورد پذیرش قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شبستر، مقاله دکتر محمدعلی جبرئیل جمالی عضو هیأت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر در مجله بین المللی الزویر پذیرفته شد.

این مقاله با عنوان «الگوریتم مسیریابی آگاه از ازدحام وفقی مبتنی بر بار شبکه برای مسیریاب های بی سیم در شبکه روی تراشه» با عنوان انگلیسی (An adaptive congestion-aware routing algorithm based on network load for wireless routers in wireless network-on-chip) در مجله علمی بین المللی الکترونیک و ارتباطات (InternationalJournal of Electronics and Communications)، از سوی انتشارات الزویر (Elsevier 2018)، با درجه ایمپکت فکتور 2.115 (ISI (WOS) , Impact Factor 2016 = 2.115) منتشر شده است.

شبکه روی تراشه بی‌سیم(WNOC)، به عنوان یکی از رویکردهای جایگزین، برای رفع چالش‌های NOC معمول نظیر تأخیر و مصرف توان ارائه شده است. علیرغم داشتن پهنای باند بالا در کانال های بیسیم روی تراشه، به دلیل تعداد محدود این کانال‌ها و استفاده اشتراکی از این کانال‌ها، چالش ازدحام در مسیریاب‌های بی‌سیم (WRs) اجتناب ناپذیر است. جهت کنترل ازدحام مسیریاب‌های بی‌سیم در این مقاله، الگوریتم مسیریابی آگاه از ازدحام مبتنی بر بار ترافیکی معرفی شده است.