دو خبر از واحد کرج

جشنواره جوان موفق در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برگزار می‌شود

تصویر مطلب جشنواره جوان موفق در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برگزار می‌شود
  • چهارشنبه 5 تیر 1398
جشنواره جوان موفق به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرج، حجت الاسلام والمسلمین دکتر داود خوشباور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز از برگزاری جشنواره جوان موفق در واحدهای دانشگاهی استان البرز خبر داد.

وی ادامه داد: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر ایجاد نشاط و انگیزه در میان قشر جوان در جامعه در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در راستای توجه به جوانان و کشف، شناسایی، حمایت و معرفی جوانان مستعد در تمام ابعاد فرهنگی، پژوهشی، علمی، ورزشی، هنری و .... اقدام به برگزاری جشنواه جوان موفق در سطح استان البرز کرده است.

دکتر خوشباور در خصوص نحوه برگزاری این جشنواره گفت: مهمترین دستاوردهای این جشنواره تشکیل بانک اطلاعاتی از جوانان مستعد و موفق در تمامی زمینه های علمی و عملی، تقدیر از آنان برای ایجاد انگیزه به منظور حضور فعال تر و جذب حداکثری جوانان توانمند، راهنمایی این قشر پرتوان برای ورود به عرصه های اجتماعی و اشتغال و جلب حمایت سازمان ها و ارگان های مختلف و در نهایت به کارگیری و استفاده از توانایی جوانان موفق دانشگاهی در جامعه است.

وی در پایان با تأکید بر اینکه این طرح برای نخستین بار در کل کشور و توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در حال اجراست، افزود: از تمامی دانشجویان توانمند و فعال در تمامی زمینه های علمی، عملی، ورزشی، فرهنگی و .... دعوت می شود در این جشنواره حضوری فعال و پویا داشته باشند.

ساعت کار اداری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز تغییر کرد

براساس بخشنامه استانداری البرز و مصوبه شورای دانشگاه آزاد اسلامی در جهت کاهش مصرف انرژی، ساعات کار اداری دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز از 6 تیرماه لغایت 31 مرداد ماه از ساعت 6/30 الی 13/30 اعلام شد.

لازم به ذکر است با توجه به برگزاری کلاس های تابستانه در دانشگاه ها، تغییر ساعت کاری تنها شامل بخشهای اداری بوده و کلیه کلاس‌های تابستانه طبق برنامه‌ریزی قبلی برگزار خواهد شد.