تغییر ساعت کاری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان

تصویر مطلب تغییر ساعت کاری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان
  • سه شنبه 4 تیر 1398
به علت افزایش دمای هوا ساعت کاری در مراکز و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان تغییر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد همدان، با توجه به افزایش دمای هوا و به استناد مصوبه اخیر شورای اداری سازمان مرکزی دانشگاه ساعت کاری در دانشگاه آزاد اسلامی همدان تغییر کرد.

ساعت شروع و پایان وقت اداری در دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان در فاصله زمانی نهم تیر لغایت سی و یکم مرداد 98 از ساعت 7 بامداد تا 14 بعدازظهر است.

بر اساس تصمیم شورای دانشگاه آزاد اسلامی در استان همدان، کلاس‌های درسی در ترم تابستان طبق برنامه قبلی در این استان دایر است.

تغییر ساعت کاری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری

با توجه به افزایش دمای هوا، صرفه جویی در مصرف انرژی و همچنین اعلام تغییر در ساعات کاری ادارات استان از طرف استانداری، ساعت کاری در دانشگاه های آزاد اسلامی شهرکرد، بروجن و فارسان و پردیس های اردل، لردگان و کوهرنگ هم تغییر کرد.

ساعت شروع و پایان وقت اداری در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در فاصله زمانی 11 تیر لغایت 31 مرداد 98 از ساعت 6:30 بامداد تا 13:30 بعدازظهر است.

بر اساس تصمیم شورای دانشگاه آزاد اسلامی در استان چهارمحال و بختیاری، کلاس‌های درسی در ترم تابستان طبق برنامه قبلی در این استان دایر است.